تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۹
کد خبر: ۳۲۰۵۶۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

امام جمعه دزفول خواستار پایان ۲ دهه بلاتکلیفی منطقه پیام نور شد  

امام جمعه دزفول گفت: بیش از ۲۰ سال است که تعیین تکلیف منطقه پیام نور برای الحاق به شهر دزفول و یا تبدیل به شهر مستقل مطرح است ولی متاسفانه تاکنون اقدامی انجام نشده که این ظلم به مردم این منطقه است.
 

 حجت الاسلام مسعود بهرامپور در خطبه‌های نماز جمعه این هفته دزفول که در حسینیه ثارالله این شهر برگزار شد، افزود: اگر نیاز است که منطقه پیام نور به شهری مستقل تبدیل و یا به شهر دزفول الحاق شود، باید به سرعت تعیین تکلیف شود.

وی‌ حل مسایل منطقه پیام نور را از جمله اولویت‌های مهم دانست و گفت: پل عابر پیاده برای عبور دانش آموزان و مردم یکی از مطالبه‌های مهم خانواده‌ها در منطقه پیام نور است که به دلیل تعیین تکلیف نبودن وضعیت این منطقه سال‌ها احداث این پل بی‌نتیجه بوده است.

امام جمعه دزفول افزود: شهرداری دزفول برای تردد دانش آموزان اقدام به احداث، پاکسازی و ایمن سازی زیرگذر کرده است که دلیل استفاده نکردن مردم منطقه از آن معلوم نیست.

وی ادامه داد: براساس اعلام شهرداری بارها برای احداث پل روگذر در پیام نور مناقصه انجام شده که به دلیل افزایش مستمر قیمت‌ها، به ثمر نرسیده است؛ با پیگیری شهرداری و شورا قرار است سرانجام طی روزهای آینده قرارداد این پل نهایی شود.

حجت الاسلام بهرامپور گفت: وعده شهرداری آغاز عملیات اجرایی احداث پل منطقه پیام نور در ۲ هفته آینده است که انتظار از همه دستگاه‌ها کمک به تکمیل این سازه است.

اشتغال و درمان ۲ مطالبه جامعه نابینایان دزفول است

امام جمعه دزفول با تکریم جامعه نابینایان دزفول و گرامیداشت هفته عصای سفید گفت: ۲۰۰ خانواده در دزفول دارای عضوی نابینا هستند که با مسائل زیادی در این زمینه مواجهند.

وی با تاکید بر حل مسایل جامعه نابینایان در این شهرستان افزود: قانون برای اشتغال و به کارگیری نابینایان سهمیه ای تعیین کرده که متاسفانه این قانون در دزفول عملیاتی نشده است و تنها تعداد کمی از نابینایان شهرستان مشغول به کار شده اند.

وی تصریح کرد: مطالبه جامعه نابینایان دزفول اجرای قانون مصوب مجلس برای معیشت و اشتغال آنها است که انتظار از نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی توجه به این مطالبه است.

حجت الاسلام بهرامپور، هزینه‌های سنگین درمانی تحمیلی به نابینایان را مورد اشاره قرار داد و گفت: انتظار از دانشگاه علوم پزشکی دزفول این است که اولویت محدودی برای نابینایان در مراکز درمانی دولتی در نظر گرفته شود تا نیاز درمانی آنها با اولویت در مراکز درمانی رسیدگی شود.

شهید سنوار با طوفان الاقصی رژیم صهیونیستی را در دنیا رسوا کرد

خطیب جمعه دزفول، با گرامیداشت یاد شهید یحیی سنوار گفت: این فرمانده شجاع توانست مظلوم نمایی رژیم صهیوینستی پشت نقاب هولوکاست را در دنیا رسوا کند.

وی ادامه داد: شهید سنوار پس از تحمیل ۲۰ سال حبس در زندان‌های رژیم صهیونیستی، با اجرای عملیات طوفان الاقصی، این رژیم را به ذلت در آورد.

حجت الاسلام بهرامپور افزود: به رسمیت شناختن فلسطین توسط کشورهای مختلف دنیا و اعلام انزجار جهانیان از رژیم کودک کش صهیونیستی از جمله نتایج بزرگ عملیات طوفان الاقصی است.

متاسفانه به دلیل برخی کارشکنی‌ها نقش برجسته اقتصادی دزفول به خوبی بهره گیری نشده است

امام جمعه دزفول با بیان اینکه جنگ جهانی اقتصادی امروز در دنیا آغاز شده است، گفت: ایران اسلامی اگر در جنگ اقتصادی کنونی نقش آفرینی موثر داشته باشد می‌تواند با تحول اقتصادی مواجه شود.

وی با اشاره به ظرفیت‌های علمی، انسانی و راهبردی ایران در تحولات سریع جهانی کنونی ادامه داد: همه باید ضمن درک صحیح از جنگ جهانی کنونی، در این تحولات پر سرعت نقش آفرین باشند.

حجت الاسلام بهرامپور بیان کرد: دزفول در کشاورزی و محصول‌های دانش بنیان، در دنیا حرف برای گفتن دارد که باید از این ظرفیت به خوبی استفاده کرد.

وی با بیان اینکه دزفول می تواند نقش بین المللی ایفا کند، ادامه داد: متاسفانه به دلیل برخی کارشکنی‌ها و کم کاری‌ها، ‌نقش برجسته دزفول در مسایل اقتصادی به خوبی بهره گیری نشده است.

تجلیل از عملکرد سازمان فضای سبز شهرداری دزفول

خطیب جمعه دزفول با تجلیل از مسوول سازمان فضای سبز شهرداری دزفول گفت: بسیاری از پارک‌های دزفول در سال‌های گذشته خاموش و بدون امکانات بودند ولی امروز متحول شده‌اند که قابل تجلیل است.

وی افزود: عملکرد سازمان فضای سبز شهرداری دزفول با مدیریت یک جوان متعهد، موجب جلب رضایت شهروندان شده است که مسیر ایجاد رضایتمندی مردم باید توسط سایر دستگاه‌ها ادامه داشته باشد.

به گزارش ایرنا، منطقه یا کوی پیام نور به عنوان یکی از مناطق اسکان غیر رسمی از جمله مناطق محروم دزفول است.

کوی پیام نور دزفول با بیش از ۱۰ هزار نفر جمعیت با عقب ماندگی زیاد در بخش‌های بهداشتی، عمرانی، ورزشی،‌ آموزشی و زیرساختی دست به گریبان است که یکی از مسایل مهم در عقب ماندگی این کوی الحاق نشدن آن به شهر دزفول است که با وجود پیگیری‌های انجام شده طی حداقل یک دهه اخیر تاکنون این الحاق صورت نگرفته است.

تاکنون نشست‌های متعددی برای حل مسایل منطقه پیام نور دزفول طی سال‌های اخیر برگزار شده که تاکنون این نشست‌ها نتوانسته چهره محرومیت را از این منطقه رفع کند.

۲۳ مهرماه روز جهانی نابینایان و روز عصای سفید نامگذاری شده است.

مرجع / ایرنا
:
:
:
آخرین اخبار